Uitstapje

da8c254341d4d5e12f4180b50863a469

Naast haken vind ik ook een heleboel andere crea dingen leuk om te doen. Door lekker rond te speuren op Pinterest krijg ik altijd weer leuke ideeën. Zo nu en dan ruil ik mijn bolletjes wol en haaknaalden wel eens een avondje in om wat anders leuks te doen. Daarom maakte ik ook laatst een klein uitstapje.

Op pinterest had ik deze super leuke gebaksbordjes gezien en was er meteen verliefd op.
Na het vinden van een porseleinstift en gebaksbordjes (ja die had ik nog niet) ben ik een avondje zoet geweest met tekenen.
Ideaal als je een foutje maakt dan was je je bordje zo weer schoon en kan je opnieuw beginnen. Nou is tekenen niet mijn sterkste kant dus ben ik wel een avondje bezig geweest.

Na de bordjes in de oven gedaan te hebben zijn ze klaar en uitgehard is dit het resultaat. Ik ben er best een beetje trots op!
liefs ann

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *