Dit ben ik

 

Wat leuk dat je wat meer wilt lezen over wie ik ben.

Ik ben Anneke, 24 jaar en sinds ik klein ben gek op lachen, shoppen en creatief bezig zijn. Ik werk als logopedist in de verstandelijk gehandicapten zorg en in deels in een vrije vestiging. In mijn werk moet ik vaak creatief zijn om op een leuke en spelende manier kinderen iets nieuws te leren op het gebied van spraak, taal en/of communicatie.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Wat er ook gebeurd altijd blijven lachen

Carpe Diem 

Zo maar een paar spreuken die op mij slaan. Ik houd er van om te lachen en veel plezier te maken met alles en iedereen. Naast mijn werk ben ik het afgelopen jaar druk bezig geweest met haken en maken. Dit doe ik vaak tijdens het kijken van verschillende films en series op Netflix met een heerlijke grote bak thee. (Heeeerlijk)

Op deze site zal ik regelmatig patronen en nieuwe haaksels en maaksels met jullie delen. Ik hoop jullie op ideeën te brengen en ben natuurlijk ook altijd benieuwd naar nieuwe ideeën of jullie creaties. Ik vind het leuk een berichtjes te ontvangen dus laat gerust een reactie achter. Kijk mee op mijn website (en Facebook/Pinterest/Instagram) en voel je welkom!

liefs ann

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

3 thoughts on “Dit ben ik

  1. Leuke site! Ik ben zelf ook net begonnen met een blog en kwam tijdens patronen en inspiratie zoeken op Pinterest jouw blog tegen. Ben benieuwd naar wat je nog meer gaat maken/plaatsen!

    x Sabziel x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *