Kruk met gehaakt hoesje [+ link naar patroon ]

Het is alweer even gelden dat ik dit leuke krukje voor het eerst op Facebook tegenkwam en meteen verliefd was. Op dat moment waren er bij onze Action geen krukjes. Toen ze er wel waren hebben mijn moeder en ik allebei meteen een krukje en wol gekocht. En ben (vooral ik) snel aan de slag gegaan met het maken van het krukje.

Het patroon komt van Jip by Jan en wordt op de site ook met filmpjes uitgelegd. De filmpjes zijn super duidelijk! Kan je een beetje haken en vind je het leuk om een krukje te maken? Ga snel naar de site van Jip by Jan

De krukjes zijn te koop bij de action voor ongeveer €10,-. De wol van de zeeman of Action  is ook prima te gebruiken voor deze krukjes. Wil je een andere kleur, dikkere wol etc. dan kan je altijd even langs gaan bij een hobbywinkel.

liefs ann

 

 

 

 

One thought on “Kruk met gehaakt hoesje [+ link naar patroon ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *