omslagdoek

Het is alweer veel te lang geleden dat ik wat nieuws heb geplaatst op m’n website. Maar nu het schooljaar weer van start is en ik door een blessure een paar dagen niet mag/kan haken heb ik mooi alle tijd om weer wat nieuwe dingen op m’n site te zetten. De afgelopen tijd heb ik natuurlijk niet stil gezeten dus er is genoeg nieuws om te plaatsen.

Tijdens m’n heerlijke vakantie op Rhodos ben ik begonnen met het maken van deze super fijne omslagdoek/sjaal. Ik heb gekozen voor de kleuren grijs, mintgroen, wit en donkerblauw omdat ik dacht dat dit het beste met m’n kleren te combineren was. Het is ook heel leuk om op bijv. Pinterest te zoeken naar kleurenpaletten. Je ziet daar soms combinaties die je misschien zelf niet zo snel zou samenstellen maar toch heel mooi zijn!

Het patroon dat ik voor deze omslag doek heb gebruikt is van Bij Saar en Mien. Als je de eerste paar toeren hebt gehaakt is er erg makkelijk om lekker zonder patroon verder te haken. Je kan de omslag doek zo groot en zo klein maken als je zelf wil. Bij mij is de bovenkant ruim 180 cm lang en daardoor gemakkelijk om te slaan. Het randje dat ik gemaakt het bestaat uit allemaal vasten met een contrasterende kleur. Op ieder middelste steek van de boogjes haakte ik 3l, 1hv, 5l, 1v, 3l en 1hv met een andere kleur.

Ga jij deze omslag doek ook haken? Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat en naar welke kleuren combinaties jullie gebruiken. Ik vind het daarom erg leuk als jullie foto’s plaatjes op bijv. m’n facebook.

liefs ann

 

 

 

IMG_0614

4 thoughts on “omslagdoek

    1. Hoi Wendy,

      Excuus voor mijn late reactie. Voor mijn sjaal heb ik 6 bollen grijs, 1 wit, 1 blauw en 1 mint groen nodig gehad. De bollen hadden een looplengte van 100 meter. Veel plezier met haken van de sjaal! Plaats je een foto van het eindresultaat op de Facebook van ByAnn?;)

      Liefs, Ann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *