Toverstafje

Deze week haakte ik dit super schattige Toverstafje voor een kleine meid. Ze houdt van princessen, roze en dieren. Hoe leuk is het dan als je dit kleinigheidje voor je verjaardag krijgt.

Zoals jullie misschien wel weten werk ik als logopedist en ben ik daarvoor o.a. veel bezig met het behandelen van taalstoornissen bij kinderen. Een goede manier om de taal te stimuleren is voorlezen. Ik vind het leuk om interactief voor te lezen en haaksels en maaksels te maken bij de verschillende boeken. Dit Toverstafje gaat dan ook gebruikt worden bij veel princessenboeken en toveropdrachten. Wie weet kan ik het ook nog eens inzetten als ik tover je nu rustig op je stoel toverstaf;)

Nog even over het stafje, het is makkelijk te haken en naar ieders smaak aan te passen met kleur, glitters, knoopjes, belletjes en lintjes. Het patroontje van dit stokje is vinden het boek Haak je happy kinderkamer. Dit boek heeft naast dit leuke Toverstafje, een muziekster en een super tof vloerkleed nog heel veel andere leuke patronen!

 

img_0204

2 thoughts on “Toverstafje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *