Review: ‘Teller’

Door een blessure kan ik (weer) even niet haken en heb ik in de kerstvakantie weer alle tijd om m’n site bij te werken. Ik haak altijd verschillende projecten door elkaar waardoor de tel wel eens kwijtraak. Ik vergat vaak welke haaknaald ik gebruikte voor welk project en bij welke toer ik was gebleven. Op een geprint patroon kan je wat schrijven maar in m’n boeken vind ik dat weer een beetje zonde. Ik ging zoeken in de App Store en kwam bij de app Teller.

In deze app kun het aantal toeren bijhouden, ideaal!! Je kunt verschillende projecten aanmaken en je kunt er ook heel gemakkelijk tussen schakelen door het scherm naar links te swipen. Door op het scherm te tikken komt er heel eenvoudig een toertje bij. Maak je een keer een foutje door twee keer te tikken, geen probleem je kunt door op het streepje te tikken er weer een toer afhalen.

Het probleem van de verschillende haaknaalden heb ik opgelost door in de beschrijving van het project ook de haaknaald te vermelden. Zo houd je een mooi overzicht.

Wat ik ook heel leuk vind aan deze app is dat je de kleur van het scherm aan kunt passen. Iets wat niet noodzakelijk is maar wel heel leuk. Ik heb natuurlijk gekozen voor roze, past mooi bij het logo van ByAnn<3

Wat mij betreft is dit een super app. Je telefoon of tablet heb je altijd bij je dus je kunt altijd en overal verder met je haakwerk, zonder je af te vragen waar je ook al weer was gebleven.

 

img_1858 img_1859

Laten jullie in een reactie ook weten wat je van deze app vind, of heb jij nog andere apps die ook heel fijn werken? Laat het weten;)

img_0204

3 thoughts on “Review: ‘Teller’

  1. Niet haken door een blessure is echt sneu voor een haakliefhebber. Ik wens je snel beterschap.
    Dank je voor de tip voor deze handige app. Met meerdere haakprojecten is dit een geweldige oplossing.

    Beterschap, Margaret

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *