Review: Tulip Etimo Haaknaalden

Ze zijn helemaal hot de haaknaalden van Tulip. Ze worden verkocht als de meest comfortabele haaknaalden waar je uren mee kan haken zonder moe te worden. Ook schijnen ze de ideale vorm te hebben en zijn ze duurzaam, slijtvast en glad. En daarom moest ik deze haaknaalden proberen!

vergelijkingsmateriaal:
Toen ik net begon met haken had ik begon ik met een kokertje haaknaalden van de Action. Deze kosten 20 cent per stuk. Dus een kokertje voor 2,- stop je al snel in je mandje. Ik vond het leuk om met deze naalden te leren haken en keek uren aan Youtube filmpjes en speurde Pinterest af naar leuke en makkelijke patroontjes. Toen ik het haken door begon te krijgen en wat meer ging haken kreeg ik steeds meer kramp in m’n handen. Helaas was dat niet zo fijn dus ging ik op zoek naar andere naalden. Ik zocht wat op internet en wilde niet te veel geld aan de haaknaalden uitgeven. Omdat ik niet kon wachten kocht ik bij onze plaatselijke handwerkwinkel Soffig stel een haaknaald met een wat dikkere grip van Prym. De dikkere grip vond k fijn maar vond het handvat wel hard. Als ik veel haakte kwamen de blaren op m’n vingers. Dus gingen we weer opzoek naar haaknaalden. Marktplaats boodt de oplossing voor 10,- kocht ik een setje met softgrip. Na de naalden met veel plezier heeel veel gebruikt te hebben begonnen ze te slijten. Dus zocht ik weer vrolijk verder…

    

Tulip:
Op internet wordt veel reclame gemaakt voor de haaknaalden van Tulip. Overal lees je positieve reacties, maar wat kosten die naalden veel geld. Ik haak veel, heel veel, maar wil niet te veel geld uitgeven aan haaknaalden. Voor mijn verjaardag kreeg ik de Tulip Etimo Rose haaknaalden set. De set bevat 10 haaknaalden, 2 naalden en een schaartje. Alles zit in een mooie roze etui.

Omdat ik snel last heb van mijn vingers wilde ik de naalden eerst uitproberen. Dus ging ik snel aan de slag met mijn nieuwe haakproject, Bir. Al bij de eerste steken merkte ik dat de haaknaalden echt super glad zijn en niet achter het garen blijven hangen. (fantastisch!!) Hierdoor kan je de haaknaald meer ontspannen vasthouden en krijg je minder snel kramp in je handen. (Ik ben blij) De naalden liggen door hun ergonomische (duim)grip heel fijn in je hand en door de softgrip krijg je geen zere vingertoppen. (ze zijn fantastisch) Ik kan langer door haken zonder zere handen. (Wauw!)

Ik ben helemaal om en verliefd op deze set haaknaalden en zal ze aan iedereen aanbevelen die veel haakt. Ik heb altijd fijn en veel gehaakt met de softgrip naalden van Marktplaats, maar deze winnen echt als je dagelijks haakt!

  

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *